fbpx

Help! Wat voor cadeau moet ik aan mijn vriendin geven?

Het is weer zover.. Of het nou haar verjaardag is, of dat jullie 1, 10 of 100 jaar (oke misschien niet 100) samen zijn, de voor iedereen bekende vraag komt weer naar boven.

“Wat moet ik nou aan mijn vriendin geven?”

Je wilt een cadeau geven dat ze écht leuk vindt, maar wat? Als ze echt iets nodig had, had ze het zelf wel gekocht, toch?

Wij hebben de vrouwen in ons leven gevraagd wat een cadeau van hun vriendje speciaal maakt, en iedere keer kregen we ongeveer hetzelfde antwoord:

“Ik wil een cadeau waar over nagedacht is.. Iets dat uniek is voor onze relatie.”

Een gepersonaliseerd cadeau dus! Iets dat typerend is voor jullie liefde of jullie relatie[heart shape]. Maar wat is er zo typerend aan jouw relatie? In deze blog geef ik je 3 tips om echt een speciaal en persoonlijk cadeau te verzinnen voor je vriendin. Welke bij jou past weten wij niet, maar er zit zeker iets tussen!

Cadeautip #1: Over een speciaal moment dat jullie hebben meegemaakt

Een trouwdag, supermooie vakantie, het moment dat jullie gingen samenwonen of een ander speciaal moment. Je hebt vast een hoop leuke en mooie dingen meegemaakt met je vriendin. Wat is er leuker dan iets waarbij je aan zo’n mooi of romantisch moment terug kan denken!

Wij hebben bij StarringYou iets dat hier perfect voor precies is. Je maakt bij ons (heel gemakkelijk trouwens) een poster waarop de stand van de sterren precies zo stonden als dat ze stonden op het mooie moment dat je wilt gebruiken voor je cadeau. Je kunt zelfs ook een persoonlijke tekst op de poster zetten!

Bekijk bijvoorbeeld de poster die onze goede vriend Joris voor zijn vriendin Saar heeft gemaakt! Hij heeft de plek en datum van zijn eerste date met Saar gebruikt.

Het cadeau van Joris voor Saar

This is where our story began, I hope it will never end

Bekijk zelf of een StarringYou iets voor jou door hier te klikken of klik op de onderstaande knop!

maak persoonlijke sterrenposter

Cadeau #2 Over iets (een grap, bijnaam, object of ding) dat typerend is voor jullie relatie

Je kunt ook bedenken of er iets is dat super typisch is voor jullie relatie. Denk bijvoorbeeld aan de bijnamen die jullie elkaar geven, of iets waar jullie altijd grappen over maken. Ik zal je wat voorbeelden geven om je wat inspiratie te geven!

Over de bijnaam van je vriendin
Bijna iedereen heeft een bijnaam voor zijn vriendin. Meestal grappig (en soms een beetje cringy). Maar wel super gemakkelijk om een cadeau over te verzinnen. Als je jouw vriendin altijd ‘Konijntje’ noemt, kun je bijvoorbeeld een konijnenknuffel kopen met daarop jullie namen in de lange oren van het konijntje gedrukt.

Over een grap
Is er iets waar jullie altijd grappen over maken, of elkaar (liefdevol natuurlijk) belachelijk mee maken? Misschien kun je daar een cadeau omheen verzinnen.

Over een object of ding
Houd je vriendin ENORM van advocado’s? Koop een enorme advocado-knuffel! Hebben jullie het al jaren over het nemen van een hondje, maar weten jullie allebei dat het misschien toch niet zo slim is een echte te nemen? Ga samen naar een puppy-boerderij!

Cadeau #3 Over iets dat jullie vaak samen doen

Wat doen jullie vaak dat andere stelletjes niet (of bijna niet) doen? Misschien kun je hier wel een goed cadeau bij verzinnen! Het probleem is wel dat jullie dit al doen, dus je kunt die activiteit moeilijk cadeau geven. Wat je wel kunt doen is de hele ervaring eens flink ‘upgraden’.

Houden jullie van het kijken naar Ik Hou van Holland? Ga eens naar een opname! Of bakt je vriendin graag lekkere taarten? Dan kun je samen naar een goede kookworkshop.

Ik hoop dat ik je genoeg inspiratie heb kunnen geven zodat je jouw vriendin écht blij kan maken met haar cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *