Klik in het menu op de knop “Zelf ontwerpen!” Je wordt automatisch naar een pagina gestuurd waar je de poster helemaal naar eigen inzicht kan ontwerpen. Zodra je alle gewenste aanpassingen hebt gedaan, word je weer teruggestuurd naar een pagina waar je je, net als bij iedere andere webshop, gegevens in kunt vullen en met iDEAL kunt betalen.

Wij maken gebruik van een officiële sterrencatalogus van de Hipparcos missie van de ESA. Deze is vrij toegankelijk en erg technisch. Wij hebben dit getransformeerd naar een toegankelijk systeem en kunnen met deze data middels de coördinaten van de sterren een sterrenhemel creëren voor iedere locatie en ieder moment. Je kunt de sterrenhemel altijd controleren met software zoals Planetarium. 

Binnenkort kun je ook cadeaubonnen op onze website krijgen. Dit is een mooie giftset waarin duidelijk wordt gemaakt hoe de ouders van het kind een Starring You product kunnen bestellen. Je betaalt dan alvast voor het product en een kleine prijs voor de giftset. 

Je kunt kiezen tussen A3, A2, A1 & A0 formaat. Om je voor te stellen hoe groot dit is: A3 is het dubbele van A4, A2 is het dubbele van A3 enzovoort. Op onze ontwerppagina zie je de afmetingen in centimeters wanneer je de keuze maakt in postergrootte.

Alle posters worden verzonden in een posterkoker, zonder lijst. Bij A2 of A3 formaat krijg je de mogelijkheid een lijst of posterlatjes mee te bestellen!

Wij rekenen vanaf €30 geen verzendkosten voor Nederlandse adressen. Bij alleen onze kleinste poster zonder lijst rekenen we €5 euro aan verzendkosten.

De levertijd bedraagt gewoonlijk 3-6 werkdagen. Net als bij andere webshops is er altijd een minimale kans op verdere uitloop vanwege externe factoren.

Ons systeem is zo gebouwd dat het in direct contact staat met de werkplaats en printer. Daarom kun je na het ontwerpen van je poster er niet nog één bestellen. Je zult je bestelling moeten afronden en daarna een nieuwe bestelling moeten doen.

Bestel een poster

Toch nog vragen? Vul het formulier in.