fbpx

4 redenen waarom een Starring You poster een origineel kraamcadeau is

Is een van jouw vrienden of familie in verwachting van een kind, en komt de babyshower er aan? Dan is jouw kraamcadeau stress vast al begonnen. In deze blog beschrijven we 4 redenen waarom een Starring You poster een origineel kraamcadeau is.

  1. Uniek en persoonlijk, een origineel kraamcadeau

Starring You is een nieuw concept in Nederland, je kunt er om die reden dus vanuit gaan dat dat degene aan wie je het geeft het nog niet kent! Een Starring You poster is voor ieder moment en plek op de aarde uniek. Niemand anders op de wereld heeft een poster zoals jij.  Als jij dus, de geboorte van een zoon of dochter, voor jouw vrienden of familie op deze manier weet vast te leggen, ben je verzekerd dat je het leukste kraamcadeau geeft van iedereen.

 

  1. Niet zomaar een poster, een compleet kraamcadeau

Een Starring You poster is niet zomaar een poster. Ontworpen door ervaren grafisch ontwerpers, die in acht hebben genomen dat de poster een prominente plek in huis moet kunnen krijgen. Door matte, neutrale kleuren te gebruiken past een Starring You poster in ieder interieur. Je geeft dus niet alleen een origineel kraamcadeau, ook nog een mooi voorwerp om het interieur mee op te fleuren.

 

  1. Een kraamcadeau van de hoogste kwaliteit

Alle Starring You posters worden geprint op mat papier van de hoogste kwaliteit met de beste inkt die er bestaat. Op deze manier is de Starring You van alle invalshoeken goed te zien, ook met lastig licht inval. De posters zijn ontworpen om jaren mee te gaan en verkleuren niet. Met een Starring You poster geef je een origineel kraamcadeau dat dus eindeloos lang meegaat.

 

  1. Meerdere Starring You’s maken een set

Mocht het een geboorte van een eerste kind betreffen, kun je de Starring You poster cadeau geven met de belofte dat je bij een eventueel volgend kind er nog een geeft. Zo creëer je een set in het interieur, met grote achterliggende betekenis.

Bestel nu 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *