Sterrenposter geboorte baby

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Of wil jij de blits maken op de babyshower? Zoek niet verder! De sterrenposters van StarringYou zijn een perfect cadeau voor de kersverse ouders van een pasgeborene.

Persoonlijk en uniek

Op de sterrenposters van StarringYou staat de exacte sterrenhemel van een bepaalde locatie op een bepaald moment. Deze data komt direct vanaf de ESA (European Space Agency). Deze sterrenstand is altijd uniek en zal nooit meer terugkeren. Een hele mooie referentie dus om het moment vast te leggen dat het kindje geboren werd. 

Zelf ontwerpen

Je ontwerpt de posters van StarringYou helemaal zelf. Je hebt de keuze uit verschillende elementen zoals sterrenbeelden, de maan en de melkweg. En je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zodat de sterrenposter in iedere kinderkamer past. 

Exacte moment van geboorte en de exacte plek

Tijdens het ontwerpen geef jij een locatie en een tijdstip in. De sterrenhemel geeft dan de exacte sterrenstand van dat moment aan. Ook overdag staan er sterren, maar die zijn simpelweg door het daglicht niet zichtbaar. Toch is het dan ook ‘jouw’ sterrenstand. Je kunt er voor kiezen om zelfs op de minuut precies het moment van geboorte toe te voegen! Dit tijdstip komt dan ook op de poster te staan. 

Is het kind nog niet geboren? 

Tijdens een babyshower bijvoorbeeld weet je natuurlijk nog niet wanneer het kind geboren wordt. Je kunt daarom een cadeaukaart kopen waarmee de ouders zelf de poster naar eigen smaak kunnen ontwerpen. Hoe leuk is dat!? Deze cadeaukaarten vind je hier.

Lijst of posterlatjes

De posters zijn los verkrijgbaar, met een lijst of met posterlatjes. De posters worden in Nederland gedrukt en zijn doorgaans binnen 3 of 4 werkdagen thuisbezorgd. 

KOOP STERRENPOSTER